Nicușor Constantinescu va fi dat în urmărire internațională

Data publicării:
nicusor constantinescu crop-2

Nicuşor Constantinescu nu mai este de ceva timp în spitalul din Chicago unde a fost operat de cancer. Anunţul a fost făcut ieri de soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa. Întrebat dacă preşedintele CJ Constanţa a fost externat din Spitalul Johns Hopkins din luna mai, avocatul Marius Mocanu a spus că Nicuşor Constantinescu „se află în SUA, însă într-un aşezământ paramedical care are un protocol de colaborare cu clinica unde a fost operat şi unde i se administrează tratamentul”.

Codruţa Constantinescu a mai spus că, în acest moment, liderul PSD locuieşte într-un apartament închiriat, aflat în apropierea spitalului american şi că are nevoie de tratament sub atentă supraveghere medicală.

Luni, Tribunalul Bucureşti a emis mandat de arestare în lipsă pe numele lui Nicuşor Constantinescu. Soţia sa a spus atunci că o eventuală arestare ar putea avea consecințe grave asupra sănătăţii preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa.

Nicușor Constantinescu a plecat la tratament în Statele Unite și trebuia să revină în țară la începutul lunii iunie, așa cum a convenit cu procurorul de caz, care i-a permis să meargă la tratament în străinătate, deși avea interdicție de a părăsi țara.

Președintele CJ Constanța a fost trimis în judecată luna trecută pentru acuzațiile de abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri