Oana Niculescu Mizil, după declarațiile lui M. Vanghelie despre V. Ponta: „Nu vreau să ajungă cineva în situația noastră, nici Victor, nici Daciana” 

Data publicării:
oana niculescu mizil si vanghelie 1

 

Oana Niculescu Mizil s-a prezentat vineri la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, unde se va judeca o cerere a primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai ușoară, notează Agerpres.ro.

Oana Niculescu Mizil a fost întrebată și despre postarea lui Vanghelie de pe Facebook,  în care acesta îl făcea „laș” și „lipsit de bărbăție” pe Victor Ponta. 

„Este dreptul lui de a vorbi și el știe exact ce s-a întâmplat în partid. Știu și eu, dar nu vreau să vorbesc. Pe mine mă preocupă acum fetița, mă preocupă sănătatea noastră. Eu nu vreau să ajungă cineva în situația noastră, nici Victor, nici Daciana în situația mea, pentru că este o situație foarte grea. Eu în politică nu mai sunt, dar voi avea grijă de oamenii de rând, pentru că ceea ce se întâmplă cu Marian, și aici este regretul meu ca fost om politic, este și regretul lui Marian și al celorlalți care au fost colegi cu el de arest, că nu ne-am ocupat mai devreme de oamenii de rând care sunt în aceeași situație. Mulți dintre ei sunt oameni nevinovați”.

Ea a adăugat că Marian Vanghelie „ține la colegii lui”, deși „unii i-au făcut rău”, arătând că acesta nu se gândește să demisioneze, deoarece se află „sub prezumția de nevinovăție”. Oana Niculescu Mizil a mai spus că "trebuie făcut ceva", deoarece administrația din sectorul 5 este blocată.

În opinia sa, Marian Vanghelie ar trebui eliberat, după ce a stat mai mult de 100 de zile în arest, deoarece în cazul lui "se încalcă niște reguli, principii, drepturi de apărare". Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie. 

Am stiut tot timpul ca Victor Ponta este las si lipsit de barbatie. Din cauza acestei lasitati a pierdut alegerile...

Posted by Marian Vanghelie on Monday, June 22, 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri