Parchetul General a preluat dosarul fetiței agresate în 2016, în Iași. Agresor ar fi olandezul bănuit de crima din Gura Șuții

Data actualizării: Data publicării:
olandez-pedofil-iasi
Foto: Digi24

Parchetul General a preluat, joi, un dosar din 2016, de la Iași în care o fetiță ar fi fost agresată sexual de un bărbat, iar primele indicii ale anchetatorilor arată că făptașul ar fi tot olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, minora de 11 ani din Dâmbovița.

Surse judiciare au precizat pentru Mediafax că procurorii Parchetului General vor prelua un dosar de la Iași, de agresiune sexuală. Este vorba despre o fetiță care ar fi fost agresată, în 2016, de un bărbat.

Primele indicii arată că ar fi vorba tot de olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, arată aceleași surse. Fetița din Iași, urmează să fie audiată.

La acel moment, fetița avea 8 ani.

„În iunie 2016 a fost o minoră de 8 ani, din comuna Horlești, care a fost de agresata sexual de un barbat, dosarul a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale, au făcut tot ce se putea face. Dosarul era cu autor necunoscut. În 2018 s-a solicitat ajutorul populației pentru a afla ce s-a întâmplat. Acum dosarul se afla dosarul se afla la Parchetul General”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri