Olandezul bănuit de crimă în Dâmbovița ar fi agresat sexual o fetiță din județul Iași, în 2016

Data actualizării: Data publicării:
Imagini în exclusivitate obţinute de Digi24 cu bărbatul de 47 de ani din Olanda suspectat că ar fi omorât-o pe fetiţa din Dâmboviţa.
Momentul în care olandezul suspectat de crimă părăsește România, pe 21 septembrie, de pe aeroportul Otopeni. Foto: Digi24

Johannes Visscher, bărbatul din Olanda suspectat că a ucis-o pe Adriana Fieraru, o fetiță de 11 ani din Dâmbovița, ar fi făcut încă o victimă în România. Este vorba despre o fetiță din județul Iași, unde el a călătorit în iunie 2016.

Actualizare: Parchetul General a preluat dosarul fetiței agresate în 2016, în Iași

Cetățeanul olandez a călătorit de patru ori în România, iar între 13 și 16 iunie 2016 s-a aflat la Iași, de unde mai apoi a plecat la Viena.

Potrivit Bună Ziua Iași, acesta s-ar fi plimbat cu o mașină prin județ, iar în comuna Horlești a abordat o minoră care mergea la magazin. El i-ar fi dat o gumă și ar fi dus-o pe un câmp, unde ar fi strâns-o în brațe și ar fi atins-o în părțile intime. În momentul în care fetița s-a speriat și a început să plângă, el a dus-o înapoi în localitate.

Fata avea atunci 8 ani și a povestit că a crezut că bărbatul o va lăsa acasă, deși distanța față de magazin era de doar câteva sute de metri.

Sursa citată mai arată că masina cu care a umblat Johannes Visscher la Iași a fost identificată atât de victimă, cât și de o vecină, care a văzut momentul în care minora s-a urcat în mașină și anunțat familia.

Părinții fetei au sunat la 112 și au spus că fiica lor a fost luată de un necunoscut din fața casei, dar până să ajungă polițiștii la fața locului, aceasta s-a întors acasă.

Acest incident ar fi avut loc pe 15 iunie, iar polițiștii au demarat o anchetă, însă nu l-au prins pe agresor. Dacă noile informații vor fi confirmate de polițiști, o explicație a acestui fapt ar putea fi că cetățeanul olandez a părăsit România a doua zi.

BZI.ro mai arată că bărbatul s-a plimbat câteva ore mai târziu după agresiune în centrul orașului, prezentând imagini de pe camerele de supraghere.

Johannes Visscher s-a sinucis luni, în Olanda, la câteva zile după ce ar fi ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru. El ar fi intrat cu mașina deliberat în fața unui TIR.

Ultima sa vizită în România a fost între 18 și 21 septembrie 2019.

Procurorii de Parchetul General spun că vor verifica toate dispariţiile de copii din ultimii 10 ani. Presupusul criminal are antecendete în ţara sa natală. A fost închis de două ori pentru infracţiuni sexuale.

Citește și

Primele imagini de la locul în care s-a sinucis presupusul ucigaș al fetiței de 11 ani din Dâmbovița. A intrat cu mașina într-un tir

EXCLUSIV. Crima din Dâmbovița. Suspectul a mai fost acuzat de agresiune sexuală și violență

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri