Patronii staţiei GPL de la Crevedia rămân în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

Data publicării:
Ionuț Doldurea, patronul stației GPL din Crevedia, a fost adus cu mandat la audieri
Ionuț Doldurea, unul din patronii stației GPL din Crevedia. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Patronii staţiei GPL de la Crevedia, Daniel Ionuţ Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stângă, rămân în arest la domiciliu, a decis Tribunalul Bucureşti, iar decizia instanţei este definitivă, transmite News.ro.

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, ca nefondată, contestaţia formulată de Daniel Ionuţ Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stângă împotriva decizia Judecătoriei Sectorului 5 de prelungire a arestului la domiciliu.

„În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct.1 lit.b C.proc.pen. rap. la art. 204 C.proc.pen. respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpaţii Doldurea Ionuţ - Daniel şi Stîngă Cosmin-Ionuţ, împotriva încheierii din data de 19.01.2024 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti în dosarul nr. 1213/302/2024 şi menţine încheierea contestată”, se arată în minuta instanţei.

Decizia magistraţilor este definitivă.

Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti hotărâse, în data de 19 ianuarie, prelungirea arestului la domiciliu pentru Daniel Ionuţ Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stângă, pentru încă 30 de zile.

În luna august, la Crevedia au avut loc explozii şi un incendiu, soldate cu moartea a şase persoane şi rănirea a peste 50.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri