Tudorel Toader face o „altă simplă precizare”, după dezvăluirile privind avizele MJ pe proiectele Guvernului

Data publicării:
181015 tudorel toader_SEDINTA_GUVERN_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Ministrul demisionar al Justiției, Tudorel Toader, a postat pe pagina sa de Facebook o nouă „simplă precizare”.

180105_CSM_TUDOREL_TOADER_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Ministrul demisionar al Justiției, Tudorel Toader. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Prin aceste replici, eu nu mă "războiesc" cu nimeni, doar că nu pot accepta multele neadevăruri din ultima perioadă!”, a scris el, avertizând că mesajul „va fi șters într-o oră”.

În urmă cu câteva ore, Toader a postat un mesaj prin care îl contrazice pe ministrul Transporturilor Răzvan Cuc în legătură cu parcursul ordonanţei privind achiziţiile. Toader susține că în evidenţele Ministerului Justiţiei nu figurează un proiect trimis spre avizare şi că ministerul nu a solicitat avizul CSAT.

Aceasta, după ce Cuc a spus, săptămâna trecută, că a primit de la Ministerul Justiţiei 17 pagini de observaţii vizând ordonanţa pe achiziţii, una dintre recomandări fiind şi cea referitoare la un aviz al CSAT.

Duminică seară, Tudorel Toader a scris, tot pe Facebook, că proiectele de acte normative erau aduse la avizare cu câteva ore înaintea şedinţelor de guvern, iar apoi se invocau întârzieri ale Ministerului Justiţei.

Mai mult, a scris ministrul, au fost și situații în care „mai întâi se evoca întârzierea la MJ, după care se aducea proiectul de act normativ spre avizare”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri