Un bărbat a fost reţinut pentru că l-ar fi șantajat pe fratele președintelui

Data publicării:
mircea basescu

Actualizare. „Nu am cum să fac declaraţii de presă despre subiectul în cauză, anume existenţa unor presiuni din partea familiei Anghel asupra mea şi a unui act de şantaj, pentru că în această cauză se fac cercetari de către procurori şi nu doresc să perturb ancheta”, a spus Mircea Băsescu, citat d Agerpres.

„Ceea ce vreau să va menționez este că la dosar nu există niciun fel de probe, niciun fel de înregistrări pentru presupusa faptă de trafic de influență. Clientul nu a prezentat și nu a primit niciodată bani de la famila Anghel”, a spus Adrian Gheorghiță, avocatul lui Mircea Băsescu.

______________________________

Bărbatul care i-ar fi cerut bani pentru a nu divulga informaţii compromiţătoare la adresa lui este chiar finul său, ginerele lui Sandu Anghel, interlopul cunoscut sub numele Bercea Mondial.  

În dosar mai sunt cercetați în libertate dar sub control judiciar o femeie și un minor de 17 ani.

Suspectul reținut se numește Marius Constantin. Acesta ar fi pretins de la fratele președintelui suma de 280.000 de euro pentru a nu da în vileag presupuse fapte de corupție. Mircea Băsescu a fost la DNA Constanța și a făcut denunțul, iar bărbatul a fost prins în timp ce primea de la fratele președintelui un avans de 10.000 de euro din suma cerută. 

În urma audierilor, Marius Constantin a fost reținut și va fi prezentat tribunalului cu propunere de arestare preventivă, precizează DNA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri