Vosganian: "Sigur este că mâine nu se va da o OUG pe amnistie și grațiere"

Data publicării:
varujan vosganian si calin popescu tariceanu_fb vosganian 2

Purtătorul de cuvânt al formaţiunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu susţine că Executivul din care partidul său face parte nu va trece nicio ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

"De mult am încetat să comentăm zvonurile care apar. Sigur este că mâine nu se va da o OUG pe amnistie și grațiere, așa cum ne informau zvonurile", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt şi vicepreşedinte al ALDE, Varujan Vosganian.

Intervenţia lui Vosganian vine în contextul în care surse politice preluate de mass-media au evidenţiat, pe parcursul zilei, posibilitatea ca în şedinţa de guvern de marţi Executivul Dăncilă să adopte o ordonanţă de urgenţă favorabilă liderului PSD, Liviu Dragnea.

Totodată, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au discutat azi despre posibilitatea de a da ordonanță de urgență pe amnistie și grațiere, susține g4media.ro, care citează surse politice.

Un fost ministru al Educaţiei din cabinetul Ponta, Remus Pricopie, în rpezent rector al SNSPA, i-a cerut public premierului Viorica Dăncilă să nu recurgă la un asemenea gest.

Citiţi şi: Lovitura lui Dragnea se va lăsa şi cu victime colaterale. Să le cunoaştem

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri