Liderul clanului Duduianu, reținut după ce și-a băgat fosta concubină în portbagaj

Data actualizării: Data publicării:
duduianu flancat de politisti
Liderul clanului Duduianu, reținut după ce și-a băgat fosta concubină în portbagaj. FOTO: captură Digi24

Laurențiu Duduianu, liderul clanului Duduianu, a fost reținut după ce și-a băgat fosta concubină în portbagaj și a ținut-o captivă, în timp ce se deplasa într-o direcție necunoscută. Ulterior, femeia a fost eliberată.

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru lipsire de libertate.

"La data de 27 iunie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Grupuri Infracţionale Violente au pus în aplicare un mandat de aducere, în Bucureşti, emis pe numele unui bărbat faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, miercuri, AGERPRES.

Potrivit anchetatorilor, la data de 6 noiembrie 2022, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, în urma unor divergenţe, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi introdus în portbagajul autoturismului o femeie, de 32 de ani, împotriva voinţei sale, deplasându-se într-o direcţie necunoscută.

După un timp, femeia a fost eliberată.

În urma punerii în aplicare a mandatului de aducere, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri