Metroul circulă toată noaptea de Revelion în București. Programul anunțat de Metrorex. Și autobuzele au program de noapte

Data publicării:
metrou instatie, cu inscriptii de sarbatori
Foto: Metrorex

Metrourile din București vor circula toată noaptea de Anul Nou, anunță compania Metrorex, care a făcut public și programul de circulație a trenurilor. Și autobuzele care au program regulat de noapte vor circula în noaptea de Revelion.

Toate liniile de metrou din Capitală vor fi deschise în noaptea de Revelion, cu un program special de circulație, la intervale de 10 și 20 de minute.

„Cu metroul prinzi distracția în noaptea dintre ani, trenurile circulând la un interval de 10 minute între orele 23:00 - 01:00 și de 20 minute între orele 01:00- 05:00, pe toate magistralele de metrou”, a anunțat Metrorex pe pagina de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Autobuzele STB care circulă în mod normal noaptea își vor păstra programul neschimbat și în nopatea dintre ani.

„În toată perioada 25.12.2022 – 02.01.2023, autobuzele celor 21 de linii cu program consacrat de noapte și cele ale liniei 783 vor asigura serviciul de transport pe timp de noapte după programul normal”, a anunțat compania STB într-un comunicat.

Liniile de autobuz care circulă noaptea și programul lor pot fi găsite pe site-ul STB, la Linii de noapte.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri