Trenurile Gara de Nord București - Aeroportul Otopeni sunt suspendate temporar 4 ore pe zi. Ce alternativă au călătorii

Data actualizării: Data publicării:
ID147514_INQUAM_Photos_George_Calin
Stația CFR Aeroport „Henri Coandă”. Foto: Inquam Photos / George Călin

ACTUALIZARE 15:30 CFR SA face precizarea că nu este vorba despre reparații, ci de revizii bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale, care sunt prevazute în legislație.


Știrea inițială

Trenurile Gara de Nord București - Aeroportul Otopeni sunt suspendate temporar 4 ore pe zi. Metroul este încă un proiect îndepărtat, așa că legătura va fi asigurată de autobuze, ca în vremurile nu foarte îndepărtate.

Circulaţia trenurilor spre şi dinspre Aeroportul Internaţional Henri Coandă este suspendată temporar în perioada 9 - 11 aprilie.

Sebastian Boldea, jurnalist Digi24: Sunt 3 zile în care ruta Gara de Nord – Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni va fi suspendată 4 ore, de la ora 09:00 până la ora 13:40. În acest interval orar ar trebui să circule, teoretic, 14 trenuri spre și dinspre aeroport. Tot fluxul de pasageri va fi preluat de la Gara Basarab către aeroport de transportul în comun București – Ilfov prin linia 780.

Un tren ajunge de la Gara de Nord până la Aeroportul „Henri Coandă” în doar 21 de minute, iar pe ruta de întoarcere în 25 de minute.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri