Nicolae Ciucă: „Pot să spun fără niciun echivoc că mă vaccinez” împotriva COVID-19

Data publicării:
Nicolae Ciucă cu masca
Nicolae Ciucă. FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Premierul interimar Nicolae Ciucă spune că se va vaccina împotriva COVID-19 pentru a da un exemplu.

Întrebat, marți, la TVR, cum poate să îi convingă pe oameni să se vaccineze, Nicolae Ciucă a spus că nu poate face acest lucru decât prin atitudinea lui și el se va vaccina, potrivit Mediafax.

Eu ca premier interimar, eu ca ministru, eu ca cetățean, mie unuia mi-ar fi foarte greu să vă conving pe dumneavoastră pentru că nu am cunoștințele și instrumentele necesare să o fac. În schimb vă pot convinge prin atitudinea mea. Eu pot să vă spun dumneavoastră fără niciun echivoc că mă vaccinez. Atunci când îmi va veni rândul mă voi vaccina. Este doar o chestiune de atitudine. Pot să vă conving să fiți responsabili, să continuăm să respectăm toate aceste măsuri și să înțelegem că vaccinarea face parte din setul de măsuri stabilite la nivel global, european, național pentru a putea să avem o luptă eficientă cu această pandemie”, a spus Ciucă.

Acesta i-a îndemnat pe specialiștii, pe medicii de familie, medicii infecționiști, pe cei care și-au desfășurat activitatea și știu ce înseamnă campania de vaccinare să îi convingă pe oameni că pot și trebuie să se vaccineze.

Este dreptul fiecăruia dintre oameni să se vaccineze sau să nu se vaccineze”, a mai spus Ciucă.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri