Nicușor Dan vrea să facă o promenadă suspendată deasupra Dâmboviței, între Piața Unirii și Podul Izvor: „Va avea și piste de biciclete”

Data actualizării: Data publicării:
nicusor dan
Nicuşor Dan a precizat că proiectul promenadei ar urma să fie finalizat într-un an, un an şi jumătate, deci după alegeri. FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, joi, la Prima News, că are un proiect prin care să se facă între Piaţa Unirii şi Podul Izvor un trotuar de trei metri, suspendat deasupra apei, pe care să fie promenadă pietonală şi cu piste de biciclete, transmite News.ro.

Potrivit primarului, în prezent, au fost luate toate avizele şi urmează să se decidă dacă merg cu firma Primăriei sau scot proiectul în achiziţie publică.

„Vrem să facem un pietonal de-a lungul Dâmboviţei ca să punem, în sfârşit, în valoare Dâmboviţa. Vrem să mergem între Piaţa Unirii şi Podul Izvor,  cu un trotuar de trei metri, suspendat deasupra apei, pe care să fie promenadă pietonală şi cu piste de biciclete. Ne-a luat cam un an şi jumătate să luăm avizele, avem de luat o decizie, fie ieşim în achiziţie publică, fie mergem cu compania noastră, care tocmai a terminat podul de la Doamna Ghica”, a anunţat primarul Capitalei.

Nicuşor Dan a precizat că proiectul promenadei ar urma să fie finalizat într-un an, un an şi jumătate, deci după alegeri.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri