Noua ofertă de cazare pentru studenţi: la hotel

Data actualizării: Data publicării:
cazare hotel

Viaţă de student în... hotel. Este oferta cu care vin, şi în acest an, proprietarii de hoteluri din Constanţa. Ca să nu rămână cu camerele goale peste iarnă, le închiriază studenţilor.

Preţurile pornesc de la 800 lei pe lună pentru o cameră de o persoană şi pot ajunge până la 1700 lei, în cazul apartamentelor în care pot locui 3 oameni. Cererea din partea studenţilor a lansat oferta, spun managerii hotelurilor de la malul mării.

Studenţii caută confort, iar operatorii economici au văzut acest lucru drept o oportunitate. Gabriela a ales să se mute la hotel, într-o cameră de o persoană. 800 de lei o costă cazarea pe o lună, dar în preţ sunt incluse şi utilităţile.

Gabriela Runcan – studentă: „În primul rând mi-au plăcut condiţiile pe care le oferă acest hotel, priveliştea , de la balcon văd marea, este şi aproape de facultate, fac 5 minute cu maşina, pe jos 20 de minute”.

Gabriela Baică – studentă: „Sună scump şi poate pare un moft, dar preţul este unul chiar ok şi în comparaţie cu alte locuri mi se par condiţiile bune”.

Corina Mocanu - manager de hotel: „Au la dispoziţie bucătărie, salon de mese, tot ce au nevoie.

Dorim să ţinem hotelul deschis pe toată perioada anului”.

Anca Nedea - director executiv al Asociaţiei Patronale Mamaia: „E bine că în ultimii ani s-a găsit ca soluţie de rentabilizare a proprietăţilor varianta cu închiriatul către studenţi şi nu numai pe offseason”.

Hotelierii care primesc studenţi în chirie văd în asta un dublu avantaj: încasări în loc de pierderi pe perioada iernii, dar şi un personal hotelier mult mai bine pregătit pentru sezonul estival.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri