Prețuri mai mari pe litoral, în august

Data publicării:
mamaia

Noile tarife se vor menţine până pe 22 august, când hotelierii promit că vor reveni la cele practicate la începutul verii.

Litoralul continuă să fie prima alegere a turiştilor dornici de distracţie. La început de săptămână, în Mamaia găseseşti cu greu o cameră liberă. Creşterea gradului de ocupare a dus şi la scumpirea cazării.

„Aceste creşteri tarifare nu se simt la agenţiile de turism şi la tur operatori. Pentru cei care achiziţionează un pachet din timp, sunt între 4 şi 6 la sută”, spune Anca Nedea, purtător de cuvânt al Asociaţiei Patronale Mamaia.

Cei care se duc însă direct la recepţia hotelului pentru cazare vor constata cu surpriză că o noapte îi costă şi 15 la sută mai mult.

Aceste prețuri „rămân stabile pentru o perioadă de o lună, o lună şi jumătate, după care revenim la tarifele sezonului intermediar”, spune Morena Velinschi, reprezentant al unui hotel de trei stele.

Cele mai vizibile creşteri de preţuri sunt la pachetele all inclusive. Unii au operat modificări din timp.

Deocamdată, creşterea preţurilor la cazare a fost primită de clienţi fără prea multe comentarii. Vremea perfectă pentru plajă şi cele 23 de grade din apa mării au fost motive suficiente pentru turişti să ia cu asalt staţiunea Mamaia.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri