O tânără de 24 de ani a murit după ce s-ar fi aruncat într-o prăpastie, în Sinaia. Prietenul femeii a anunțat Poliția

Data actualizării: Data publicării:
O tânără de 24 de ani a murit după ce s-ar fi aruncat într-o prăpastie, în Sinaia.
O tânără de 24 de ani a murit după ce s-ar fi aruncat într-o prăpastie, în Sinaia. Foto: Salvamont Prahova

O tânără de 24 de ani a murit luni, după ce s-ar fi aruncat de pe un pod într-o prăpastie din stațiunea Sinaia, județul Prahova.

Polițiștii din Sinaia au fost anunțați de un bărbat, care le-a spus că prietena sa s-ar fi aruncat de pe un pod, într-o prăpastie, în stațiunea Sinaia, scrie Mediafax. Oamenii legii au constatat că este vorba despre o tânără în vârstă de 24 de ani, din orașul Sinaia, aceasta fiind găsită decedată.

„Din primele verificări efectuate de polițiști, nu rezultă indicii de săvârșire a vreunei infracțiuni cu intenție. Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, spun reprezentanții Poliției Prahova.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Serviciul Salvamont Prahova a anunțat că a fost solicitat să intervină pentru recuperarea trupului femeii.

„Salvamont Prahova a fost solicitat astăzi, prin intermediul Dispeceratului 112, să intervină la un caz nefericit, pentru recuperarea corpului neînsuflețit al unei tinere, ce se pare că a ales sa părăsească această lume, aruncându-se de pe un pod aflat pe DN71 Sinaia - Târgoviște. Sincere condoleanțe!”, a transmis serviciul Salvamont Prahova, pe pagina de Facebook.

Cercetările în acest caz continuă, pentru ucidere din culpă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri