Om de afaceri din Sibiu, în comă după ce a fost bătut crunt de hoți în casă. Fiica lui, amenințată cu pistolul să spună unde sunt banii

Data actualizării: Data publicării:
casa-moldoveanu-jaf-4-uabd
Sursa foto: Turnul Sfatului / https://www.turnulsfatului.ro/

Procurorii din Sibiu au deschis o anchetă după ce trei bărbaţi mascaţi au intrat într-o locuinţă şi l-au agresat pe proprietar, legându-l de mâini şi de picioare, pentru a fura mai multe bunuri. Bărbatul este internat în stare gravă, în comă. Fiica proprietarului, în vârstă de 23 de ani, a fost şi ea bruscată şi ameninţată cu pistolul pentru a le spune unde sunt banii, scrie News.ro

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au transmis, luni, că procurorii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi două infracţiuni de tâlhărie calificată.

”Din coroborarea mijloacelor de probă administrate până la acest moment procesual rezultă că la data de în data de 6.11.2023, în jurul orei 2,30, trei persoane de sex masculin purtând cagule au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe str. Moldoveanu din municipiul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri. Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare. Din imobil au fost sustrase mai multe ceasuri de valoare”, a arătat sursa citată.

La momentul comiterii faptelor, în locuinţă se mai aflau partenera de viaţă a proprietarului, care dormea, şi fiica acestuia, în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii.

Bărbatul în vârstă de 50 ani se află internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Potrivit Turnul Sfatului, bărbatul atacat este fondatorul și administratorul companiei Matec CNC Technik, companie care a avut anul trecut o cifră de afaceri de 127,09 milioane de lei și un profit net de 2,41 de milioane de lei, cu un număr mediu de 159 de angajați.

În prezent se fac cercetări în vederea identificării autorilor infracţiunilor.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri