Poliția caută trupul bărbatului a cărui mână mușcată de animale a fost găsită într-o comună din Argeș

Data publicării:
banda politia nu treceti
Medicii legiști spun că tânăra a fost strangulată, iar mama ei, carbonizată. FOTO: Inquam Photos / George Călin

Autorităţile din judeţul Argeş caută trupul bărbatului a cărui mână a fost găsită într-o zonă nelocuită din comuna Dragoslavele, cu urme de muşcături de animale. Trupul, care aparține unui bărbat de 53 de ani, condamnat în trecut pentru omor, este căutat şi în barajul Dragoslavele.

Un echipaj de pompieri participă la căutările din localitatea Dragoslavele, potrivit News.ro, care citează ISU Argeş. Pompierii de la Detaşamentul Câmpulung folosesc o barcă de salvare pentru a căuta în barajul Dragoslavele.

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături de animale. Poliţiştii au deschis o anchetă şi au stabilit că este vorba despre un bărbat de 53 de ani din Bucureşti, cu antecedente penale.

„În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept, găsit în noaptea de 08 spre 09 decembrie, în comuna Dragoslavele, şi a implementării acestora în baza de date, poliţiştii au reuşit identificarea persoanei căreia îi aparţine, respectiv un bărbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul Bucureşti. De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale”, a transmis, sâmbătă, IPJ Argeş.

Cercetările în acest caz continuă pentru găsirea restului trupului. Poliţiştii au extins verificările şi în localităţile unde persoana a avut domiciliul anterior.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri