Video Răsturnare de situație în cazul mâinii găsite în Argeș. Resturile umane aparțin unui criminal din București

Data actualizării: Data publicării:
o masina de politie parcata pe strada
FOTO: Shutterstock

Răsturnare de situație în cazul mâinii găsite, sâmbătă, într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş. După analizarea amprentelor, polițiștii au stabilit că îi aparține unui bărbat de 53 de ani din București, condamnat pentru omor. Polițiștii și salvamontiștii, ajutați de câini, încearcă acum să găsească si restul corpului. 

ACTUALIZARE 18:00 După analizarea amprentelor, polițiștii au stabilit că îi aparține unui bărbat de 53 de ani din București, condamnat pentru omor.

Teodora Chiuș, jurnalist Digi24: „Este vorba despre un bărbat din București, care în 1996 a fost condamnat pentru omor. Nu e singur faptă penală, vorbim de o altă condamnare în 2015 pentru tentativă de omor”. 

ACTUALIZARE Rămăşiţele umane găsite la Dragoslavele sunt ale unui bucureştean cu antecedente penale, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept (...) şi a implementării acestora în baza de date, poliţiştii au reuşit identificarea persoanei căreia îi aparţine, respectiv un bărbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul Bucureşti. De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, sunt continuate cercetările pentru găsirea restului cadavrului, fiind extinse verificările şi în localităţile în care persoana a avut anterior domiciliul.

Știrea inițială

„La data de 08.12.2023, în jurul orei 23.50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de muşcături de animale”, a transmis, sâmbătă, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că se continuă cercetările pentru găsirea restului cadavrului, identificarii persoanei şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

„A fost intocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai transmis sursa citată.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri