Adrian Nastase a împlinit 63 de ani: Pot considera că am două zile de naștere

Data publicării:
adrian nastase mediafax

Adrian Năstase, care a împlinit astăzi 63 de ani, spune că poate considera că are două zile de naştere: 20 iunie şi 22 iunie. El afirmă că odată cu tentativa de suicid de anul trecut a trecut într-o altă viaţă.

Mărturie stau cicatricile, detaliază fostul prim-ministru, pe care le revede în fiecare dimineaţă, când se bărbiereşte.

„Un coleg menţiona cele două zile de naştere ale mele: 20 iunie şi 22 iunie. Mi s-a părut extrem de adevărat. Anul trecut, în 20 iunie, am trecut într-o altă viaţă. Bărbieritul de dimineaţă se încăpăţânează să-mi amintească, în fiecare zi, lucrul acesta. Cicatricile au rămas. A trecut un an. Sau au trecut 63 de de ani. Afară e soare și timpul curge liniștit, indiferent la supărările și bucuriile noastre”, a scris pe blogul său Adrian Năstase.

Fostul lider PSD a fost condamnat în 2012, la doi ani cu executare, în dosarul „Trofeul Calităţii”. Pe 20 iunie, când sentinţa Înaltei Curţi a devenit definitivă, Adrian Năstase a încercat să îşi pună capăt zilelor. El a fost eliberat din închisoare anul acesta, pe 18 martie.

Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui Adrian Năstase: Sunt sigur că veţi rămâne acelaşi model de înţelepciune

Premierul Victor Ponta i-a urat, sâmbătă, pe contul său de Facebook, „La mulţi ani!” fostului lider social-democrat Adrian Năstase, el arătând că întotdeauna a avut ce învăţa de la Năstase şi manifestându-şi certitudinea că acesta va rămâne acelaşi model de înţelepciune şi maturitate politică.

„La mulţi ani, domnule Adrian Năstase! Recunosc că întotdeauna am avut ce învăţa de la dumneavoastră. Sunt sigur că veţi rămâne acelaşi model de înţelepciune şi maturitate politică!”, a scris Ponta pe contul său de Facebook.

Totodată, premierul a ţinut să o felicite şi pe Rovana Plumb, ministrul Mediului, care îşi sărbătoreşte tot sâmbătă ziua de naştere.

„La mulţi ani, doamnă Rovana Plumb! Mereu un prieten apropiat, dar şi un ministru tot mai eficient!”, a adăugat Ponta, care îi consideră pe Năstase şi pe Rovana Plumb „doi colegi şi prieteni deosebiţi”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri