Ministrul de Interne: Astăzi este bine să votăm pentru normalitate, pentru o țară normală

Data actualizării: Data publicării:
marcel vela - octav ganea - 20191114120449_OGN_0491-01
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat duminică dimineața că a votat pentru nepoțica sa și pentru un viitor normal.El a precizat că în jur de 39.000 de polițiști, jandarmi și pompieri sunt implicați în procesul electoral, dintre care jumătate se ocupă de protecția secțiilor de votare.

”Astăzi este bine să votăm pentru normalitate, pentru o țară normală. În special, am votat pentru nepoțica mea și pentru un viitor normal, să trăiască într-o țară normală”, a declarat Marcel Vela după ce a votat.

Întrebat de ce a votat așa de devreme, Vela a răspuns: Noi suntem în dispozitiv. Ministerul Afacerilor Interne este la datorie și ne dorim din tot sufletul ca și turul doi să fie organizat la fel de bine ca și turul întâi, să nu avem evenimente”.

Ministrul Afacerilor Interne a precizat că la alegerile de duminică sunt implicați în jur de 39.000 de polițiști, jandarmi, reprezentanți IGSU, dintre care 50% se ocupă de protecția secțiilor, 25% de ordinea și liniștea publică și 25% din aceste efective sunt în revervă.

Un număr de 18.748 de secții de votare s-au deschis în România, duminică, la ora 7.00, la al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente este de 18.217.411 cetățeni, potrivit AEP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri