Alina Gorghiu renunță la Parlamentul românesc. Planurile senatoarei

Data publicării:
alina gorghiu facebook 10 07 2015

Senatorul de Timiş, Alina Gorghiu, fost preşedinte al liberalilor din România, va candida pe lista pentru alegerile europarlamentare din partea PNL, primind în acest sens un vot de susţinere din partea Biroului Permanent al PNL Timiş, informează News.ro.

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că senatorul Alina Gorghiu şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile europarlamentare de anul viitor, pe lista PNL.

„Biroul Permanent Judeţean al PNL Timiş consideră potrivită candidatura Alinei Gorghiu şi apreciind activitatea în calitatea de senator de Timiş şi a dat votul în unanimitate pentru susţinerea pe o poziţie cât mai bună pe listă. A fost prezentă foarte mult în judeţ, dacă nu în tot judeţul, într-o foarte mare parte a sa şi a organizat multe conferinţe de presă în care şi-a prezentat activitatea parlamentară. Avem încredere că şi din postura de europarlamentar îşi va face datoria”, a declarat Nicolae Robu.

Alina Gorghiu este în acest mandat senator de Timiş din partea PNL. În trecut a ocupat şi funcţia de preşedinte al PNL, la nivel naţional.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în luna mai 2019.

Și un alt fost președinte liberal, Crin Antonescu, și-a anunțat intenția de a candida la alegerile europarlamentare după ce a lipsit o perioadă de pe scena politică din România.

Citiți și:  Ludovic Orban, despre Antonescu: "Este o candidatură puternică, mă bucur că a luat decizia de a se implica"

Crin Antonescu: Rămân ferm în decizia de a nu mai asuma funcţii în politica internă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri