Carmen Dan, mesaj cu bătaie lungă, după ce a fost criticată și amenințată pe Facebook: Nu-mi închid pagina, nici nu șterg comentarii

Data actualizării: Data publicării:
carmen dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, susține că a primit amenințări cu moartea după ce a adresat un mesaj de susținere pentru liderul PSD Liviu Dragnea, condamnat ieri, de prima instanță, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive.

Carmen Dan spune că nu își va închide pagina de Facebook și nici nu va șterge comentariile negative primite, făcând aluzie la gestul primarului Capitalei, Gabriela Firea, care și-a închis pagina oficială de Facebook după ce a fost huiduită pe Arena Națională și a șters toate comentariile în care era criticată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Dreptul la exprimare este liber și neîngrădit, indiferent de opinia împărtășită.

Mulți dintre cei care au comentat cu patos ultima mea postare se așteptau, probabil, să îmi închid pagina de Facebook. N-am s-o fac pentru că sunt un om care își asumă opiniile și, din respect față de mine în primul rând, le exprim într-un limbaj decent!

Nici măcar nu intenționez să șterg comentariile pentru că, oricât de abominabile ar fi, au menirea de a reflecta și alte opinii, ale celor care ne critică măsurile pe care le luăm pentru a ne respecta angajamentele asumate.

Sincer, mă îndoiesc profund că un om de bun simț poate empatiza cu cineva care se adresează altei persoane cu apelative imposibil de reprodus, mai ales pentru că știu că majoritatea românilor au bun simț! Mult!

În altă ordine de idei, opinii diferite au fost și vor mai exista. Modul în care sunt ele susținute face diferența! Poți să iti permiți multe în lumea asta, dar să ameninți, în cel mai abject mod posibil, făcând referire la moarte sau viol, depășește orice limită a toleranței! Nu vorbesc acum prin prisma ministrului de interne, ci din perspectiva omului, a femeii și a cetățeanului român care, asemenea oricăruia dintre cei care citesc aceste rânduri, are dreptul la liberă exprimare. Repet, într-un limbaj decent!

Precizez că acest mesaj se adresează oamenilor de bună credință, celor care au ales să-mi scrie în privat mesaje de bun simț și pe care îi înțeleg că nu vor să suporte la rândul lor jigniri și amenințări, dacă ar alege să comenteze public. Voi continua să le răspund acestora și îi asigur, totodată, că voi susține în continuare echipa din care fac parte și care a primit votul a milioane de români!”, a transmis Carmen Dan.

Citiţi şi: Ce se va întâmpla după condamnarea lui Dragnea

                  Primul lucru care nu se va schimba după verdictul în cazul Dragnea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri