Exclusiv Cătălin Drulă spune că Elena Lasconi este hărțuită de Alina Gorghiu: „Este un om extrem de răzbunător”

Data publicării:
catalin drula și elena lasconi
Foto: Cătălin Drulă și Elena Lasconi / Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Cătălin Drulă, a declarat luni, în emisiunea Jurnalul de Seară cu Cosmin Prelipceanu, la Digi24, că „Alina Gorghiu îi poartă sâmbetele Elenei Lasconi”, fiind „un om extrem de răzbunător”. Președintele USR îi promite o „surpriză neplăcută în Argeș”.

Președintele USR Cătălin Drulă a comentat la Jurnalul de Seară cu Cosmin Prelipceanu, la Digi24, faptul că activitatea primarului USR este blocată de ministrul Justiției, Alina Gorghiu, care este „un om extrem de răzbunător”.

Cătălin Drulă: Elena Lasconi este hărțuită de instituții ale statului, o să o las pe dumneaei să spună mai multe dacă dorește...

Cosmin Prelipceanu: Hărțuită, în legătură cu ce?

Cătălin Drulă: În legătură cu activitatea de primar. Alina Gorghiu îi poartă sâmbetele Elenei Lasconi. Și de la început a desfășurat o activitate ostilă. A blocat un proiect, Bulevardul Pardon din centrul Câmpulungului. Am fost acolo împreună cu Elena și îți venea să te iei cu mâinile de cap. O lucrare aproape terminată, blocată dintr-o ambiție. Un om extrem de răzbunător, ministrul Justiției, Alina Gorghiu. Un om care vede numai ești cu noi sau ești împotriva noastră, atunci ești dușman. Sunt oameni care nu au o cultură democratică.

Cosmin Prelipceanu: De ce face acest lucru?

Cătălin Drulă: Încearcă să suprime USR în județul Argeș, în calitate de președinte al filialei PNL Argeș. Suntem adversari politici și nu înțelege să joace acest meci politic în arenă și atunci PNL-ul joacă întotdeauna în afara arenei.

Cred că îi vom face doamnei Gorghiu o surpriză neplăcută în Argeș. Adică vom scoate un scor foarte bun. Este fieful dumneaei și felul cum se raportează la adversarii politici, nu este unul corect.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri