Cătălin Rădulescu: De acum, Firea va trebui să demonstreze activitatea fabuloasă pe persoană fizică

Data actualizării: Data publicării:
catalin radulescu
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a vorbit la Digi24 despre informația serii: șefii partidului au decis să nu o dea afară pe Gabriela Firea, dar o lasă fără sprijinul politic. Soluția ar urma să fie validată în CEX-ul de luni.

„Eu vreau să fiu foarte clar, nu este confortabil de fiecare dată când trebuie să se ia în conducerea partidului o decizie de acest gen. Însă, colegii noștri nu au înțeles că în momentul în care partidul îți dă o funcție, pentru că ei nu iau aceste funcții pe persoane fizice, nici prin concurs, nici prin alte demersuri, ci li se dă de către partid”, a spus Cătălin Rădulescu.

„La un anumit moment, partidul hotărăște că tu poți să ocupi acea funcție”, a întărit el.

„Dacă tu începi să te delimitezi de partid, începi să ataci partidul, începi să-ți critici președintele partidului, ales democratic de sute de mii de membri, și începi să ai o altă agendă deâat cea a partidului și pur și simplu în ultimele luni doamna (Firea, n.red.) s-a delimit de tot ce a însemnat acțiunile PSD”, a mai spus deputatul.

Dânsa a avut o altă agendă, a avut alte discuții, nu cele pe care le-am dorit noi. Noi am vrut să prezentăm românilor care ne-au ales programul nostru economic, din cauza dânsei, că dânsa a început aceste lucruri, nici măcar nu am putut să mediatizăm aceste lucruri pentru că toată agenda noastră în ultimele luni a fost ocupată de către scandalul pe care dânsa cu mare preocupare l-a făcut împotriva președintelui partidului”, a mai spus social-democratul.

Rădulescu a adăugat că toți membrii PSD trebuiesă înțeleagă că trebuie „să țină cu partidul” și „să nu-și facă agenda proprie”, altfel, „calea de urmat e sigur că i se retrage sprijinul politic din funcțiile pe care le deține în partid”.

Nu întotdeauna deciziile pe care le-a luat doamna Firea pe parcursul acestor doi ani au fost chiar pentru cetățenii din București”, a mai atacat-o Cătălin Rădulescu.

„Noi am făcut o mulțime de sondaje în București și am văzut că bucureștenii sunt foarte nemulțumiți de activitatea primarului general. Nu s-a făcut absolut nimic, nici drumuri, nici parcări, absolut nimic”, a mai spus deputatul PSD.

Activitatea asta așa de fabuloasă pe care doamna primar general spune că a făcut-o va trebuie să o demonstreze de acum încolo pe persoană fizică”, a adăugat Cătălin Rădulescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri