Cele mai mari gafe în online ale politicienilor. Replici care i-au aruncat de la "like" la "dislike"

Data actualizării: Data publicării:
mara mares candidat pnl bv fb

Viața de politician nu e simplă pe Facebook. Internauții taxează gafele, postările și inclusiv răspunsurile pe care le primesc la întrebările pe care le adresează. În online, de critici nu scapă nici miniștrii, nici parlamentarii, nici liderii de partid.

Președintele României a fost și el taxat și a pierdut din popularitate ori de câte ori acțiunile sale nu au fost pe placul electoratului. Ultimul care a căzut pradă postărilor a fost ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici.

„Cred că ai tăi te-au făcut la nevoie şi sigur le-a părut rău!" - este mesajul ministrului de finanțe care i-a înfuriat pe internauți. Unii dintre ei, l-au luat la întrebări apoi referitor la o datorie la stat, mai veche, din 2016.

„Corina May: Ați plătit datoria de 73.000 lei!? Faceți publică chitanța. Dați un exemplu sau dați-vă demisia.

Eugen Teodorovici: Doamna Corina May, m-aș bucura mult să fiți măcar pe jumătate din cât sunt eu...mă refer la integritate!”

Scandalul s-a încheiat tot pe Facebook. Ministrul a scris că „nu intenționează” să își ceară scuze pentru că altcineva a postat în numele său. Un colaborator care a fost dat afară.

Bogdan Lungu a ajuns să refuze mici de la Liviu Dragnea după ce a pierdut un pariu pe Facebook. L-a acuzat pe liderul PSD că altcineva îi scrie postările pe Facebook, dar a ajuns să ducă o navetă de bere în curtea PSD pentru că social - democratul i-a răspuns cu un selfie la volan. Întâlnirea s-a încheiat cu un nou rămăşag.

Liviu Dragnea: Facem pariu pe autostrăzi până la sfârşitul mandatului?

Bogdan Lungu: Da nu ştiu dacă mai staţi.

Liviu Dragnea: Până la sfârşitul mandatului meu”.

Tudorel Toader a ajuns unul dintre cei mai activi miniștri pe Facebook. Folosește contul inclusiv pentru a dezminți informații. S-a întâmplat și înaintea ședinței de guvern în care se zvonea că urma să fie decisă amnistia și grațierea.

Tudorel Toader: „Nu ştiu cine a dezinformat, de data aceasta, însă nu mi-am delegat atribuţiile pentru mâine!”.

Un deputat PNL a fost reclamat la Consiliul pentru Combaterea Discriminării de polițiști. Florin Roman a postat, nemulțumit că aceștia îi critică inițiativa de a interzice radarele ascunse.

Florin Roman, deputat PNL: „De ce se opun polițiștii de la rutieră la presemnalizarea radarelor, ca mijloc de prevenție? Doar pentru că dispare șpaga? (...) Nu vă mai satură nimeni de ciubuc?”

Șefa TNL Mara Mareș a dat socoteală pentru postarea „decreţeii nu vor reuşi să facă mişto de Dăncilă pentru că nu sunt funny". Nu doar internauții au pus-o la zid, ci și liderii PNL.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă: „Sper ca generaţia Marei Mareş să câştige împotriva actualilor comunişti, dar pe unii oameni, banii părinţilor nu îi vor ajuta prea mult în viaţă”.

De pătimit a avut și președintele României. A pierdut mii de like-uri și urmăritori pe Facebook atunci când a desemnat-o pe Viorica Dancila premier din partea PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri