Exclusiv Ciolacu, despre doctoratul neterminat: Nu l-am continuat, au fost decizii personale. Cred că domnul Hellvig m-a exmatriculat

Data publicării:
ciolacu face declaratii
Marcel Ciolacu a vorbit luni seara, în exclusivitate la emisiunea „Jurnalul de Seară” de la Digi24, despre doctoratul început la Academia SRI, dar neterminat. Foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu a vorbit luni seara, în exclusivitate la emisiunea „Jurnalul de Seară” de la Digi24, despre doctoratul început la Academia SRI, dar neterminat. „Nu am mai continuat, au fost decizii personale”, a spus premierul. „Cred că m-a exmatriculat domnul Hellvig”, a precizat Ciolacu. Cât despre faptul că a ales această instituție de învățământ, el a subliniat că având ca temă „Etica în intelligence”, nu avea altundeva să o facă. În cadrul „Săptămânii președinților”, liderii partidelor parlamentare pun întrebări omologilor invitați la Digi24. Astfel, Marcel Ciolacu a răspuns și la o întrebare adresată de Ludovic Orban, președintele formațiunii „Forța Dreptei”, cu privire la doctoratul început, dar neîncheiat.

Ludovic Orban: Pentru domnul Ciolacu am o întrebare foarte simplă – Dintre toate universitățile care au școli doctorale, de ce a ales să își facă doctoratul tocmai la Academia SRI? Și de ce, deși a fost șase ani doctorand, nu și-a dat examenul pentru obținerea titlului de doctor?

Marcel Ciolacu, premierul României: Aveam temă „Etica în intelligence”, presupun că nu puteam să o fac altundeva această temă.

La un moment dat am fost exmatriculat pentru că nu am continuat doctoratul. Cred că m-a exmatriculat domnul Hellvig. Ca să închid și această întrebare.

Deciziile mele personale, nu mi-e rușine de ele, n-am furat, n-am dat la nimeni în cap. Unde vreau eu să îmi iau mai multă informație, din ce loc, unde consider eu că am o lipsă în educația mea de informație și vreau să mi-o acopăr...

Nu poți să iei o decizie corectă fără informație. S-au luat de prea multe ori decizii în România fără un fundament, fără studii, fără informație corectă și în timp real. Și au dus la niște decizii proaste.

Eu nu vreau să iau decizii proaste.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri