Ciolacu: Domnule Orban, l-ați lăudat pe directorul UNIFARM pentru transparență. Acum nu-l mai cunoașteți?

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu coboară pe lângă Ludovic Orban în Parlament
Foto: Inquam Photos / George Calin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, la dezbaterea din Camera Deputaților, la care a fost invitat premierul Ludovic Orban, privind anchetarea directorului Unifarm, că liderul PNL a reprezentat doar „interesele marelui stomac liberal”, pe care l-a „hrănit cu sute de milioane de euro prin contracte fără licitaţie”.

„Domnule Orban, trebuia să fiţi apărătorul sănătăţii românilor, dar aţi fost interesat doar de bani, aţi reprezentat doar interesele marelui stomac liberal pe care l-aţi hrănit cu sute de milioane de euro prin contracte fără licitaţie în dispreţul legii şi al bunului simţ. Toate fărădelegile dumneavoastră încep să iasă la iveală una câte una. Este suficient să deschideţi orice ziar sau post TV, mai nou puteţi să vă inspiraţi din comunicatele DNA, o să găsiţi suficiente exemple care ar putea să vă trimită prietenii politici cel puţin 100 de ani la puşcărie”, a spus președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

El a adăugat că, imediat după ce s-a instalat starea de urgenţă, "toată România a aflat cu uimire că o bucătăreasă din Giurgiu, care deţinea o afacere cu spirtoase, urma să umple ţara cu măşti".

„Ați fost unul dintre cei care l-au lăudat constant pe directorul de la UNIFARM pentru tansparență. Acum nu-l mai cunoașteți?

Astăzi, toată lumea știe că patroana firmei implicate în afacerea anchetată de DNA este omul dumneavoastră de încredere. A fost angajată când erați viceprimar al Capitalei și apoi ați luat-o consilier la Ministerul Transporturilor. N-am auzit că a lucrat la domnul Bădălău, dar cu certitudine, din documentele din presă, am văzut că a fost angajata domnului prim-ministru”, a declarat Ciolacu, de la tribuna Camerei Deputaților.

Pe 16 aprilie, Ludovic Orban a declarat, într-un interviu pentru Digi24, că achizițiile medicale făcute de Guvern în timpul stării de urgență sunt efectuate prin ONAC, UNIFARM, într-o transparență totală.

Redactor: Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri