Video Ciolacu, gafă în direct: „România trece de la fapte la vorbe”

Data publicării:
m ciolacu cu ochelari la microfon
Prim-ministrul Marcel Ciolacu. Foto: gov.ro

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a făcut o gafă joi, în cursul unui discurs public, unde a spus că „România trece de la fapte la vorbe”. Declarația a fost făcută în cadrul unui eveniment legat de demararea proiectului Neptun Deep, de exploatare a gazelor naturale din Marea Neagră.

„Mai există o semnificație importantă: România rece de la fapte la vorbe. Și mă bucur, aste se întâmplă acum, pentru că am spus de la început: acest mandat este despre fapte concrete și realizări economice. Acest proiect va demonstra că suntem capabili și pregătiți să ne controlăm propriul destin energetic și să stabilim propriul curs”, a declarat Marcel Ciolacu joi. (min. 5:00 video)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Șeful Executivului a mai punctat că România va fi „un furnizor pe termen lung, predictibil şi substanţial de securitate energetică”.

„Suntem pregătiţi să ne asumăm acest rol. Vom fi un furnizor pe termen lung, predictibil şi substanţial de securitate energetică”, a mai declarat Ciolacu.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri