Congresul PSD. Cum a fost primită revenirea în competiţie a lui Eugen Teodorovici

Data publicării:
eugen-teodorovici-gov.ro

Eugen Teodorovici reintră în lupta pentru funcția de președinte executiv al Partidului Social Democrat, după ce ieri seară anunţase că se retrage.

După Comitetul Executiv de ieri se pare că au mai avut loc discuţii şi negocieri, astfel că alături de Eugen Teodorovici par a fi mai mulţi lideri de filiale şi şefi de organizaţii.

Cătălin Rădulescu: "E un mare câştig pentru partid, eu îl susţin, primează ideea de a face treabă în partid dincolo de o supărare personală".

Marius Dunca: "Ne putem aştepta cu surprize, Eugen s-a retras, însă acum a revenit, înseamnă că are susţinere. Sper să ieşim mai uniţi în această zi. Văd o deschidere a tuturor delegaţilor. 

Nu e o luptă pentru funcţii. Ulterior, până nu vedem delegaţii că pleacă de la congres, pot apărea surprize, pot apărea şi alţi candidati, statutul nu te impiedică să candidezi în timpul congresului".

Daniel Suciu: "Îi urez bine a revenit în competiţie colegului meu Eugen Teodorovici, competiţia e binevenită. E foarte bine ca şi în interiorul partidelor să avem foarte multe optiuni.

Dacă va fi competiţie va fi între prieteni şi colegi.  

Trebuie să avem în vedere binele partidului. Eugen Teodorovici a fost ministru, eu sunt mai nou în această zonă de conducere, orice coleg într-o competiţie nu e de neglijat".

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri