Eugen Teodorovici s-a retras din cursa pentru funcția de președinte executiv PSD

Data publicării:
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici Foto: Facebook/ Eugen Teodorovici

Actualul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, și-a retras candidatura pentru funcția de președinte executiv al Partidului Social Democrat, decizia fiind votată în ședința Comitetului Executiv PSD, a anunțat președintele organizaţiei PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

„La retragerea lui Eugen Teodorovici nu s-a insistat în vreun fel sau altul. A fost o decizie a domniei sale, a fost luată în considerare și s-a și votat acest lucru. Deci nu s-a intervenit în nicio decizie, nu am simțit că cineva trage pentru o persoană sau alta. Chiar au fost decizii libere", a declarat președintele organizaţiei PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

Daniel Suciu a declarat, vineri, că nu va renunța la candidatura pentru poziția de președinte executiv al PSD. Vicepremierul și ministrul Dezvoltării a adăugat că s-a înscris în competiția internă înaintea ministrului Finanțelor Eugen Teodorovici.

Congresul extraordinar al PSD are loc sâmbătă, la Sala Palatului, începând cu ora 11.00. Social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al formațiunii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri