Cortul USR în care se strângeau semnături pentru campania #Fără Penali a dispărut peste noapte

Data publicării:
usr
Foto: Facebook/Florina Presadă

Cortul amplasat de Uniunea Salvați România la intrarea în parcul IOR din Capitală a dispărut peste noapte, deși voluntarii aveau aprobare pentru a-l menține acolo. Senatoarea USR Florina Presadă a scris că, deși marți seara, la ora 22:00, era intact, cortul a dispărut fără urmă până în zori.

usr
Foto: Facebook/Florina Presadă

Pățania celor care strângeau semnături pentru campania #Fără Penali, în Câmpulung Muscel: „Iar am avut parte de poliție”

„Noaptea ca hoții. Deși avem aprobare pentru amplasarea cortului #FărăPenali la intrarea în parcul IOR, deși ieri la ora 22 cortul încă era la la locul lui și își făcea datoria, fiind coadă la semnături, astăzi în zori, ca prin minune...cortul a devenit invizibil.

Poliția locală care de atâtea ori ne-a impresionat prin vigilența dumnealor răspunzând prezent de fiecare dată când voluntarii #FărăPenali își făceau prezența la cort pentru a-i intimida, noaptea trecută probabil că și-au luat liber.

Tic-tac. Semnează și tu pentru această inițiativă. Nu lăsa penalii să te păzească și să-ți facă legile”, a scris senatoarea pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Unicul supraviețuitor al trupei Goodbye to Gravity a semnat inițiativa „Fără penali în funcții publice”

Voluntarii care strâng semnături pentru inițiativa „Fără penali” au fost în repetate rânduri ținta polițiștilor care i-au legitimat sau le-au interzis să abordeze oameni pe stradă, fără să le poată spune însă ce lege au încălcat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri