Cum vede Dacian Cioloș scandalul din USR legat de excluderea Olimpiei Ardelean

Data publicării:
dacian ciolos
Dacian Cioloș la Digi24

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, speră ca în USR să existe „înțelepciunea” de a lua deciziile necesare pentru a rezolva neînțelegerile apărute după excluderea vicepreședintei organizației din Ilfov, Olimpia Ardelean, astfel încât cetățenii să nu-și piardă încrederea în Alianța 2020.

„Cred că folosim prea ușor termenul acesta de scandal. Noi vrem democrație. Și vrem dezbateri pe față, nu ascunse seara, noaptea, în tot felul de comitete executive din care trebuie să dăm pe surse ceea ce se întâmplă”, a declarat Dacian Cioloș la Digi24, într-o aluzie la CEx-urile PSD la care au existat certuri puternice, nerecunoscute însă la final de protagoniști.

„Sunt niște discuții aș zice firești, oameni nemulțumiți și alții care explică de ce au luat anumite decizii. Atâta timp cât discuțiile acestea au loc într-un cadru decent, democratic, și atâta timp cât și funcționează - structurile Alianței funcționează, noi ne vedem periodic, luăm decizii în Alianță. Văd că și USR-ul funcționează, parlamentarii din USR sunt foarte activi în continuare, iau poziție vizavi de activitatea Guvernului, spun ceea ce au de spus, deci e, să spun, parte a democrației”, a spus liderul PLUS.

„Da, eu sunt convins că cei din USR, colegii noștri, vor avea înțelepciunea să-și facă ordine în partid fără să fie nevoie să ne amestecăm noi, alții, și să comentăm ce se întâmplă acolo. Evident că oricine poate să comenteze. Pentru mine, pentru noi, important e ca acest proiect să continue și să continuăm să inspirăm încredere, asta e important, ca după toate aceste discuții să se ia decizii și oamenii, susținătorii noștri, să vadă că avem înțelepciunea să luăm decizii și că suntem în măsură să ne asumăm guvernarea acestei țări” - a fost mesajul transmis de partenerul de alianță al USR.

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri