Deputat USR: Pensia specială a lui Tudorel Toader, mai mare decât chiria pentru aurul ţinut la Banca Angliei

Data actualizării: Data publicării:
tudorel toader cex inquam octav ganea 20181210183955_OGN_3263-01
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel (foto) susține că pensia specială a lui Tudorel Toader, ministrul justiției, este mai mare decât costul anual de depozitare a aurului României la Banca Angliei. El a arătat această informație în contextul în care, miercuri, Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae au depus un proiect de lege care prevede ca 95% din aurul României să fie repatriat.

„Dragnea și Valcov încearcă să ne convingă că e bine să plasăm în mâinile lor rezerva strategică de aur a României, astfel economisind suficienți bani. Pe lângă faptul ca doar costul de transport ar fi de sute de ori mai mare, putem economisi mai mulți bani dacă ii tăiem pensia specială lui Tudorel Toader. Cu pensia specială a lui Tudorel Toader tăiată, putem ava mai mulți bani, iar aurul rămâne in siguranță, nu în mâinile hoților”, a scris Adrian Claudiu Prisnel, pe pagina de Facebook.

Potrivit acestuia, pensia specială anuală a lui Tudorel Toader este de 324.000 de lei, în timp ce costul anual de depozitare al aurului la Banca Angliei este de 309.000 de lei.

Deputatul a adăugat că USR va continua să lupte împotriva pensiilor speciale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și

C.T. Popescu: Dacă e aurul în pericol în Anglia, de ce nu aduc şi românii înapoi?

ANALIZĂ Business Club. Cele mai mari pericole ale proiectului privind repatrierea aurului

Retragerea aurului. De ce nu stau în picioare comparațiile lui Șerban Nicolae cu alte țări UE?

Băsescu: Se pregătește Dragnea să impună un regim dictatorial şi de teama sancţiunilor vrea să aducă aurul în ţară?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri