Diana Șoșoacă și-a suspendat soțul din conducerea partidului. „Pentru a putea salva viața lui”

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2024-02-18 112302
Foto: captură video Luis Lazarus-Zeus Tv/ Facebook

Diana Șoșoacă, lideră a partidului extremist SOS România, a anunțat că l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al organizației pe soțul ei, Dumitru Silvestru Șoșoacă. Ea spune că deși el e supărat din cauza deciziei, ei rămân o familie, făcând acest lucru pentru a-l salva de serviciile secrete.

„Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte, astfel că semnătura lui să nu mai însemne nimic. Și în momentul ăla nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat.

Mi s-a propus, de fapt am fost amenințată, șantajată, că va trebui să ascult de niște reguli și am întrebat și eu de ce sunt interesantă. Mi s-a spus că ai cele mai mari șanse și cele mai mari procente să ajungi președintele României. Zice dar nu se poate așa cum vrei tu. Îți vom da bani pentru campanie, îți voi finanța tot dar va trebui să asculți de tot ce ți se spune, dacă nu vei mai avea familie.

Faptul că Silviu nu mai e președinte, nu înseamnă că nu mai e soțul meu. Nu înseamnă că nu avem familie. Că e supărat pe mine, da, e normal, și eu aș fi fost supărată. Dar era singura modalitate să-l scap”, a spus Diana Șoșoacă în cadrul unei întâlniri organizate vineri la Iași.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri