Discursul președintelui ales Klaus Iohannis: „Românii, prin votul lor, au spus foarte clar stop și de la capăt”

Data publicării:
iohannis zegrean validare mediafax

„Remarc că acum după 25 ani de la Revoluția Română se încheie o etapă. Românii, prin votul lor, au spus foarte clar stop și de la capăt. Privesc cu toată răspunderea drumul greu care ne așteaptă la capătul căruia se află România puternică. Le spun românilor că se poate, se poate construi o Românie puternică și prosperă. Nu se poate de azi pe mâine. Le vom construi în timp și pas cu pas”, a spus Klaus Iohannis.

„Constituția României e bună. Este sigur nevoie de o revizuire din diferite motive. Vă spun cu toată fermitatea că voi fi președintele care respectă Constituția în litera și spiritul ei. Vreau să reconectez președintele României cu Constituția”, a mai spus președintele ales.  

Curtea Constituțională a validat mandatul de președinte al lui Klaus Iohannis. Traian Băsescu participă la ceremonia festivă

Curtea Constituţională a României a validat mandatul de preşedinte obţinut de Klaus Iohannis pe 16 noiembrie. Ceremonia a avut loc începând cu ora 12:00 şi la ea a fost invitat şi actualul şef al statului, Traian Băsescu. Însă abia după 21 decembrie Klaus Iohannis se va instala în funcţie, la Palatul Cotroceni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri