Liviu Dragnea acuză atitudinea de „șobolan” a doi foști premieri PSD

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta liviu dragnea facebook dragnea 31 07 2015

Liderul PSD Liviu Dragnea a vorbit despre plecările recente din partid ale mai multor membri, care s-au alăturat partidului fostului premier Victor Ponta, și a declarat că este vorba despre „o atitudine de șobolan a doi foști premieri”.

„Nu vor reuşi să ia oameni din PSD. Este vorba de o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Dar, ca orice şobolan, rod puţin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuşi să sacrifice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Fostul ministru al Turismului Mircea Titus Dobre şi deputatul Gabriela Podaşcă au anunţat, miercuri, că au demisionat din PSD şi s-au înscris în partidul ProRomânia, condus de Victor Ponta. Dobre a spus că un singur om a confiscat Guvernul şi Parlamentul şi realizează legi în interes personal, arătând că nu are ce să reproşeze foştilor colegi din organizaţia de la Constanţa pe care i-a anunţat înainte de a face acest gest, fără a transmite acest lucru însă şi celor din conducerea naţională a partidului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri