Eugen Teodorovici renunță să mai candideze la alegerile prezidențiale

Data publicării:
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici Foto: gov.ro

Eugen Teodorovici și-a anunțat duminică retragerea din cursa internă pentru alegerea candidatului PSD la prezidențiale. „M-am decis. Nu”, a declarat Eugen Teodorovici, la Antena 3, întrebat dacă își menține candidatura în cursa internă a PSD pentru alegerile prezidențiale, relatează Mediafax.

Eugen Teodorovici a afirmat că va vota marți în CEx în funcție de ce candidați rămân în cursă. „Marți în Comitetul Executiv, în funcție de ce candidaturi rămân, acolo o să îmi exprim un vot. Sper ca marți să se încheie discuția”, a adăugat Teodorovici. „Acum, că o să fie colegi poate nemulţumiţi şi dacă vor decide să continue mai departe, în afara partidului, o astfel de discuţie va fi în afara partidului", a declarat Eugen Teodorovici, aluzie la Gabriela Firea.

Citiți și: Gabriela Firea își intensifică atacurile asupra Vioricăi Dăncilă: N-are cum să fie candidat, n-are nici jumătate din scorul partidului

Biroul Politic Național al PSD va avea loc marți, la Parlament, începând cu ora 11:00. Social-democrații vor alege candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale, urmând ca mai apoi propunerea să fie validată în Comitetul Executiv, începând cu ora 12:00.

Oficial au rămas în competiția internă pentru prezidențiale: secretarul general al PSD Mihai Fifor, deputatul Liviu Pleșoianu și senatorul Șerban Nicolae.

Viorica Dăncilă a anunţat că dacă PSD îi va solicita să candideze la prezidenţiale, va accepta ce spune formaţiunea şi nu va da înapoi.

Și Gabriela Firea se gândește la o candidatură pentru Cotroceni. Ea a declarat că se va gândi dacă va candida la prezidențiale din afara partidului, în cazul în care la Comitetul Executiv de marți nu va fi desemnată pentru cursă din partea PSD, menționând că Viorica Dăncilă nu are șanse de succes.

Congresul PSD pentru validarea prezidențiabilului are loc pe 3 august.

Citiți și:  Cifrele sondajului secret al PSD. Negocieri Ponta-Tăriceanu-Firea pentru candidatura independentă a Gabrielei Firea la prezidențiale

Ce condiții îi pune Ponta lui Tăriceanu: Dacă iese de la guvernare, discutăm

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri