Fostul deputat PNL Ben Oni Ardelean a lansat un nou proiect politic conservator

Data actualizării: Data publicării:
ben oni ardelean
Foto: Ben Oni Ardelean/ Facebook

Deputatul Ben Oni Ardelean a lansat oficial, vineri, proiectul politic conservator „Mişcarea Speranţei”. „Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca această mişcare să devină un jucător semnificativ în peisajul politic din România, pentru că tot ce mă interesează în momentul de faţă, este ca voi să aveţi din nou încredere în cei care vă reprezintă”, a afirmat fostul liberal. 

„Dragi prieteni, aşa cum v-am promis, revin cu mai multe detalii despre noul meu proiect politic conservator. În această dimineaţă, alături de colegii mei din grupul de iniţiativă, am lansat oficial «Mişcarea Speranţei», singura platformă politică bazată pe demnitate, libertate şi responsabilitate”, a scris Ben Oni Ardelean, vineri pe Facebook. 

Fostul liberal a adăugat că va face tot ceea ce îi stă în putinţă „ca această mişcare să devină un jucător semnificativ în peisajul politic din România, pentru că tot ce mă interesează în momentul de faţă, este ca voi să aveţi din nou încredere în cei care vă reprezintă”. 

„Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a conchis Ardelean.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ardelean anunțase anterior, miercuri, că pregătește un nou proiect politic „ca un răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România în prezent şi la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetăţenilor faţă de clasa politică din România”.

Vicepreședintele PNL Robert Sighiartău a negat zvonurile plecării sale din PNL, pentru a se alătura formațiunii anunțate de Ben Oni Ardelean. Într-o declarație pentru Digi24.ro, Robert Sighiartău a precizat că rămâne să lupte pentru principiile liberale și împotriva alianței cu PSD, care distruge economia. Totodată, el i-a dat replica lui Marcel Ciolacu, spunând că ar fi „un lucru rău ca astfel de om, care nici nu și-a făcut școala la timp, să ajungă președintele României” și a cerut ca PNL să-și schimbe strategia față de PSD.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri