Gabriela Firea a capitulat: „Voi susține candidatul PSD”

Data actualizării: Data publicării:
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că va face campanie electorală pentru PSD la alegerile prezidențiale, chiar dacă nu va fi ea candidatul partidului.

Dacă mâine după BPN și CEx se va da un vot, sau nu se va ajunge la vot și doamna premier va avea cele mai multe organizații de partea domniei sale, și eu în mod evident nu voi fi persoana aleasă, eu sunt membru PSD, sunt vicepreședinte al PSD, sunt președinte interimar la București și voi face campanie pentru PSD”, a spus Gabriela Firea la B1 TV.

Nu mi s-ar părea normal că membrii PSD să trădeze. Eventual, dacă nu sunt de acord cu această situație pot să și plec, că nu mă ține nimeni cu forța. Dar nu este cazul”, a mai spus Firea.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus în această seară că nu crede că Gabriela Firea va candida independent la alegerile prezidențiale.

 „Să nu uităm, doamna Firea este primar și, ca să meargă pe o candidatură independentă, va trebui să își piardă portofoliul de primar. Nu cred că vrea acest lucru. Cred că Gabriela Firea este interesată ca partidul să aibă rezultate cât mai bune. Vom avea mâine o discuție și vom vedea care este rezultatul final. Eu cred că indiferent de cine va fi ales de către partid, și celălalt contracandidat va face echipă”, a spus Viorica Dăncilă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri