Gabriela Firea explică schimbul de replici cu Viorica Dăncilă. „Nu a fost o critică, a fost o realitate”

Data actualizării: Data publicării:
foto 8 gabriela firea foto pmb
Foto: Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, explică schimbul de replici din ședința CEX a PSD dintre ea și președintele partidului, Viorica Dăncilă. Ea adaugă că presa a aflat detalii de la ședința conducerii partidului chiar dacă „telefoanele au fost rechiziționate”.

„A fost o discuție mai amplă și un context în care s-au făcut afirmațiile și nu vreau să decupez frânturi și s-ar înțelege cu totul altceva decât am vrut să spun”, a adăugat ea.

Întrebată dacă i-a reproșat Vioricăi Dăncilă că face declarații diferite despre eventuala sa candidatură la alegerile prezidențiale în ședințele PSD și în spațiul public, Firea a răspuns: „Acest lucru l-a văzut toată lumea, deci nu a fost o critică, a fost o realitate. Nu aș vrea să fac astfel de comentarii pentru că ulterior îmi vor reproșa colegii din CEX că „ne spălăm rufele în afara familiei”. Nu cred că ar fi fost corect”.

Ea a mai spus că în CEX s-a votat pentru ca partidul să aibă un candidat propriu la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie și că ea a fost în favoarea mandatării conducerii PSD să intre în dialog imediat cu ALDE și Pro România pentru o alianță.

„Pentru un candidat al PSD, dar mandatarea conducerii PSD de a intra în dialog imediat cu colegi noștri de la ALDE și Pro România, pentru un candidat la prezidențiale în turul întâi, dacă nu, măcar pentru turul al doilea. Acum s-a dat acest vot în sensul ca PSD să aibă propriul candidat”, a spus Firea.

„Trebuie să mergem cu un candidat puternic, să aibă un procentaj mare de încredre în rândul populației, penru că timpul e foarte scurt și nu avem timp să creștem un alt coleg. Suntem în întârziere”, a mai spus Gabriela Firea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri