Gabriela Firea, fără sprijin în partid. Daniel Tudorache: Chiar nu contează cine este președintele PSD București

Data actualizării: Data publicării:
Dan Tudorache, primarul sectorului 1 al Capitalei
Dan Tudorache, fostul primar al sectorului 1 al Capitalei. Foto: Agerpres

Daniel Tudorache, primarul PSD al sectorului 1, a vorbit la Digi24 despre informația serii: șefii partidului au decis să nu o dea afară pe Gabriela Firea, dar o lasă fără sprijinul politic. Soluția ar urma să fie validată în CEX-ul de luni.

Asteptăm să vină ziua de mâine, ziua CEX-ului, să vedem dacă va fi votată. E o chestie inedită, un coleg de-al nostru, unui primar să i se ridice sprijinul politic, dar vom vedea. Nu putem anticipa”, a comentat Daniel Tudorache, primarul sectorului 1, la Digi24.

El a mai spus că nu se poate să nu-i fie sprijinite proiectele în continuare, pentru că „nu sunt proiectele Gabrielei Firea”. „În primul rând ne interesează ce-și doresc bucureștenii de la acele proiecte, nu ce-și dorește un om anume sau un primar”, a mai susținut el.

„Dacă sunt benefice pentru locuitorii Bucureștiului cred că vor fi votate și ar trebui să fie votate de toți colegii din consiliul general, chiar dacă sunt de la PSD, de la PNL sau de la USR”, a mai spus Tudorache, întrebat dacă de acum consilierii PSD îi vor face opoziție Gabrielei Firea.

El a precizat că primarul general al Capitalei „nu ar mai fi președinte la organizație de București și atât”.

Chiar nu contează cine este președinte la București, la PSD, important e ca ei să fie mulțumiți de ceea ce facem noi în calitate de primari de sector”, a mai spus Daniel Tudorache.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri