Gabriela Firea se ceartă cu Dacian Cioloș, pe Facebook: „Elev Cioloș, stai jos, nota 4”

Data actualizării: Data publicării:
FIREA__GERORGE_CALIN_04
Foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul General al Capitalei îi răspunde într-o postare pe Facebook liderului PLUS Dacian Cioloș după criticile aduse de acesta în legătură cu ultimul proiect propus de Gabriela Firea pentru interzicerea mașinilor care poluează. Dacian Cioloș susține că administrația Capitalei are nevoie de mai multă competență, nu doar de „măsuri populiste”. „Nimic nu îi scoate mai tare din minți pe liderii USR-PLUS decât să vadă că proiectele propuse de mine sunt apreciate de cetățeni”, a scris Gabriela Firea.

Primarul General îl atacă pe Dacian Cioloș și critică perioada în care acesta s-a aflat în fruntea guvernului.

„Deși a avut în mână puterea executivă a țării a stat cumințel în banca lui și nu a făcut nimic. (...) Cine nu muncește nu greșește. Niciun euro atras din fonduri europene, niciun metru de autostrada sau din centura Bucureștiului, n-a impulsionat construcția metroului din Drumul Taberei, n-a dat drumul la Pasajul Domnești, nimic, nimic”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Firea susține că Bucureștiul are cel mai ambițios plan de înnoire a parcului auto și că introducerea vinietelor pentru autoturismele poluante în centrul orașului este necesară.

„Aceste măsuri sunt absolut necesare dacă vrem ca în acest oraș să mai putem circula și respira iar orice folosire în scopuri politice a acestei teme denotă o demagogie fără margini.(...) Elev Cioloș, stai jos, nota 4! Pentru data viitoare fă-ți temele mai sârguincios. Te faci de râs.”, își încheie Gabriela Firea mesajul.

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a scris luni pe Facebook un mesaj în care critica proiectul primarului General și lipsa unor măsuri concrete pentru îmbunătățirea traficului din București.

„Doamna Firea vrea să interzică accesul liber în Capitală pentru orice mașină din afara zonei București-Ilfov. Chiar dacă e o mașină electrică. Și mai vrea taxă de acces în centru pentru mașinile cu motoare sub standardul de poluare Euro 3. Problema cu aceste măsuri este că sunt lipsite de coerență. Cam ca întreg mandatul doamnei Firea de până acum.”, a scris Dacian Cioloș.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri