Video George Simion a făcut petrecere de dezvăluire a sexului viitorului bebeluș. „E cum a vrut ea”

Data publicării:
g simion se imbratiseaza cu sotia, prieteni si baloane in spate
George și Ilinca Simion au organizat o petrecere la care au dezvăluit sexul viitorului bebeluș. Sursă foto: captură video Facebook

George Simion și soția lui, Ilinca, vor avea un copil. Cei doi au postat miercuri un filmuleț de la o petrecere de dezvăluire a sexului copilului (gender reveal party), o practică tot mai la modă și în România, unde au anunțat că vor avea un băiețel.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„E băiat! E băiat, cum am vrut eu”, a strigat Ilinca Simion în fața mai multor apropiați invitați la eveniment, moment în care din spatele grupului a început să se înalțe un fum albastru, culoare asociată sexului masculin la astfel de petreceri în care este dezvăluit sexul viitorului bebeluș - gender reveal party.

La rândul său, George Simion spune că toți prietenii lor trebuie să aibă grijă de copil, pentru că el mai are și grija țării „pe umeri”, referindu-se la alegerile de anul viitor.

Invitații celor doi ciocnesc pahare cu șampanie și înalță baloane în aer, în timp ce George Simion și soția lui se îmbrățișează.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri