Gyorgy Frunda: Atacurile dintre preşedinţii de camere slăbesc USL, există o antipatie la nivelul parlamentarilor de rând

Data publicării:
frunda

„Eu nu cred că un viitorul apropiat, în România, va mai exista un guvern care să aibă 70%. Cred că ar fi greşit din partea USL să renunţe aşa uşor datorită unor emoţii sau divergenţe din conducerile celor două partide. Cred că ar trebui să rămână la fel. Este adevărat că în mai anul viitor vor fi alegerile europarlamentare şi PNL şi PSD vor porni fiecare separat. Sondajele arată că PSD are aproape de două ori mai multă susţinere faţă de PNL.

Depinde dacă există strategii sau decizii secrete la nivelul conducerii partidelor. Dacă la nivelul PSD există o decizie că vor avea propriul candidat la prezidenţiale, această guvernare va dispărea, întrebarea este când. Dacă decizia pe care Victor Ponta a spus-o repetat, că îl susţine pe Crin Antonescu, este o altă direcţie.

Dar, aceste atacuri între preşedinţii de camere slăbesc această uniune şi eu văd la nivelul parlamentarilor de rând, există o antipatie, insatisfacţie din ce în ce mai mare între cele două partide. A dispărut PDL, nu mai e un pericol, însă există această luptă între PNL şi PSD”, a spus Gyorgy Frunda.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri