Înregistrare | Mesajele lui Liviu Dragnea pentru social-democraţi

Data publicării:
dragnea 180310_PSD_CONGRES_35_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

La Bucureşti, subiectul zilei este o şedinţă. Liderii PSD şi ALDE s-au reunit pentru ceea ce iniţial părea îngrijorarea dată de hemoragia de parlamentari către noul partid al lui Victor Ponta.

În şedinţă s-au făcut şi înregistrări. Înregistrări care au ajuns la presă şi în care Liviu Dragnea se aude clar.

La un moment dat pare chiar că vorbeşte rar ca să înţeleagă toată lumea. Ce să înţeleagă? Că PSD nu este în pericol pentru că parlamentarii pierduţi în favoarea lui Victor Ponta au fost înlocuiţi în timp record. Un alt mesaj: mobilizare generală pentru modificarea Codurilor, chiar şi dacă asta va însemna că parlamentarii nu vor avea vacanţă.

„.. De a controla instituţiile democratice şi a redirecţiona deciziile sau de a opri deciziile care nu le convin, în mod total nelegal, neconstituţional, nedemocratic. Ideea de a da jos Guvernul este o acţiune pe etape pe care o au în vedere, miza principală asta este, de a nu pierde controlul pentru că, din păcate pentru ei, odată controlul pierdut, toţi cei care au motive vor începe să vorbească.

Şi România se va elibera, nu-s vorbe mari, invenţii şi, din păcate, câţiva foşti colegi de-ai noştri au acceptat să facă parte din planul ăsta şi nu de-acuma, de anul trecut.

Noi suntem în faţa unei gogoşi mincinoase, umflată cu toate mijloacele care, într-adevăr, este foarte urâtă, dar este şi foarte uşor de spart, pentru că noi avem de partea noastră datele economice, cifrele economice, măririle de venituri, situaţia bună a societăţilor şi ceea ce vom începe cât de curând şi vom începe împreună într-un program de strategie foarte bine definită aşa cum am făcut în 2016 va scoate la lumină această gogoaşă.”, le-a transmis Liviu Dragnea social-democraţilor.

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri