ÎNTÂLNIRE SURPRINZĂTOARE. Crin Antonescu și Dan Voiculescu au discutat aproape o oră la sediul USL

Data publicării:
voiculescu-crin-mfax

Actualizare ora 14.15 Întâlnirea dintren Dan Voiculescu și Crin Antonescu a durat mai puțin de o oră. Liderul liberal este așteptat să facă declarații.

----------------------

Întâlnirea - surprinzătoare - are loc în condițiile în care tensiunile din USL sunt tot mai mari. Este posibil ca Dan Voiculescu să încerce să medieze conflictul din USL.

Victor Ponta nu a sosit la sediul USL. Era puțin probabil să-și facă apariția după schimbul de replici de la distanță pe care l-a avut în ultimele zile cu liderul liberal. De altfel, miercuri era programată și o ședință de guvern. 

Liderul PC, Daniel Constantin, declara miercuri că este sceptic în ceea ce priveşte şansele Uniunii Social Liberale de a rezista ca alianță. Totuși, Daniel Constantin crede că ruperea USL ar constitui o dezmanăgire foarte mare pentru cei ce au votat alianţa. 

„Vedem astfel de tensiuni care au apărut și sunt regretabile. Nu știu dacă mai putem să ținem echilibrul. Noi întotdeauna, Partidul Conservator, am încercat de fiecare dată să intervenim, să ținem echilibrul, nu știu dacă se mai poate în faza în care s-a ajuns în momentul acesta”, a declarat Daniel Constantin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri