Liderul PSD Vaslui: Nu voi vota pentru nicio excludere

Data actualizării: Data publicării:
dumitru buzatu psd vaslui digi

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, a declarat luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că nu va vota pentru nicio excludere din partid. Întrebat despre „episodul valiza”, Buzatu a răspuns că nu ştie despre ce este vorba.

Presedintele PSD Vaslui, DUmitru Buzatu, cu microfoane in fata

Nu voi vota pentru nicio excludere”, a afirmat Buzatu.

Întrebat cum vede faptul că alţii vor excluderea lui Adrian Ţuţuianu de exemplu, liderul PSD Vaslui a răspuns: „Mi se pare că unii dintre noi nu au ce face”.

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre „episodul valiza”, Dumitru Buzatu a replicat: „Aveţi vreo valiză, ceva? Nu ştiu despre ce e vorba”.

Înainte de a intra în sala de la Parlament unde se desfășoară ședința CEx PSD, Liviu Dragnea a spus că este posibil să existe astăzi excluderi din partid. „Va fi o şedinţă din păcate neplăcută, dar necesară”, a spus Dragnea. Întrebat dacă va face propuneri de excluderi din partid, el a răspuns: „O să propunem mai mulţi, ca să închidem toată această perioadă în care unii colegi au uneltit, negociat pentru ca Guvernul PSD să pice”.

Vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu şi secretarul general Marian Neacşu ar putea fi excluşi.

Potrivit unor informații Digi24 de ultimă oră, după excluderile din partid urmează remanierile. Mai exact, vicepremierul Paul Stănescu ar urma să fie schimbat vineri din Guvern.

Pe de altă parte, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu va fi sancționată, potrivit surselor Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri