Liviu Dragnea îl atacă pe Ștefan Mandachi, inițiatorul #șîeu: „Niște șmecheri care fac ei un metru” de autostradă

Data actualizării: Data publicării:
dragnea 180604_psd_cex_09_INQUAM_Photos_OctaV_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac la adresa iniţiatorului mişcării „România vrea autostrăzi”. Liderul PSD l-a atacat dur pe omul de afcaeri Ştefan Mandachi, numindu-l şmecher.

„Toți auzim că nu se fac autostrăzi și niște șmecheri care vezi fac ei un metru - să vorbim cinstit, la 12 și jumătate a început lucrul la primii kilometri de autostradă în Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei țipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri, dacă tot avea 100 de mii de euro, puteă să-i doneze la o casă de copii”, a spus Liviu Dragnea.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că se vor alătura protestului „România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

Pe de altă parte, președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj protestatarilor care cer autostrăzi, spunând că îi susține.

Mișcarea se bucură însă de sprijin în PSD. Ministrul Finanțelor a anunțat că e și el protestatar. Eugen Teodorovici (PSD) a declarat că va participa la protestul „România vrea autostrăzi”. Sunt și mulți primari PSD care s-au alăturat acestui demers.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri