Sari la conținut

Godină, replică pentru senatorul care nu vrea ca homosexualii să se țină de mână

Marian Godină reacționează pe pagina de Facebook după ce senatorul PSD Ioan Deneș a declarat că „homosexualii nu ar trebui să se țină de mână pe stradă!”. Polițistul explică într-o postare de ce ar trebui să fim preocupați de lucruri mai importante decât de faptul că doi bărbaţi se ţin de mână pe stradă.

„Într-o țară în care totul e perfect, locuitorii trăiesc cu toții în bunăstare, toți au locuri de muncă și nu e nimic de schimbat și nimic de îmbunătățit, problema homosexualilor care umblă pe stradă ținându-se de mână devine una gravă, care stă în calea fericirii românilor. Mai ales dacă ești cu copilul și te întreabă de ce se țin ăia doi de mână.

Dar dacă te întreabă copilul de ce un alt copil cerșește? Dacă te întreabă de ce nu îl lași și pe el în excursia organizată cu școala, pe care tu nu îți permiți să i-o oferi? Dacă te întreabă de ce fumezi? Dacă te întreabă unde e tati sau mami, de care tu ești divorțat sau divorțată? Dacă te întreabă de ce colegii lui au toți biciclete și tablete iar el nu? Dacă te întreabă de ce ești mai în vârstă decât maică-sa cu 20 de ani și de ce copiii îl întreabă la școală dacă tu ești bunicul? Dacă vei reuși să îi dai câte un răspuns la toate întrebările astea, nu cred că te vei încurca în a-i explica de ce există homosexuali.

În plus, ai putea să mai iei în calcul o întrebare pe care băiețelul tău s-ar putea să ți-o pună peste ceva ani și care s-ar putea să sune așa: tati, îți place de Vasile, noua mea iubită?”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Senatorul PSD Ioan Deneş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă organizată la Bistriţa, că se împotriveşte unei legi a parteneriatului civil de care să beneficieze şi cuplurile de acelaşi sex, pentru că îi „lezează“ şi „încalcă“ libertatea atunci când îşi „externalizează“ comportamentul şi merg de mână pe stradă, scrie bistriteanul.ro.